30 C
București
luni, 24 iunie, 2024
Acasă Despre Noi

Despre Noi

Despre DesireNet. Este o rețea IRC fondată în Ianuarie 2009. În timp a devenit una dintre cele mai mari rețele de IRC din România, având o bază diversă de utilizatori care se conectează din toate colțurile globului.

S-a format pentru că toată lumea a fost frustrată de faptul că nu reușeau să intre pe Undernet și de toate problemele cu Undernet la vremea respectivă.

După o discuție amplă, am ajuns la concluzia că vrem să avem propria noastră rețea de IRC unde să ne putem aduce prietenii și să petrecem timpul aici. DesireNet este gratuit de utilizat și aveți multă libertate. „Viziunea” noastră este să facem această rețea să funcționeze fără probleme și să o extindem cât mai mult.

Primele noastre servere sunt Apropo, Romania și Londra. Această rețea are cinci fondatori: Fotomodelu, DANY, Seven, Syem și rh. Împărtășim responsabilitatea cu toți ceilalți administratori de server.

Dacă doriți să aflați mai multe despre DesireNET, vă rugăm să întrebați unul dintre administratorii serverului nostru Staff DesireNET.